Brskaj po kategorijah

iPRIROČNIK iPAD, Uporaba in triki za iPAD 2
iPRIROČNIK iPAD, Uporaba in triki za iPAD 2 iPRIROČNIK iPAD, Uporaba in triki za iPAD 2
Cena: €7.96
ISBN: 978-961-9237-16-8, 136 strani iPadovega formata.

RAZPRODAJA zadnjih kosov! Znižano za 60% Redna cena 19.90 EUR, poštnina vračunana. Razprodaja zadnjih kosov. Količina omejena.


Elektronska EPUB izdaja je na voljo v naslednjih spletnih knjigarnah:

Biblos
iTunes

V angleškem jeziku

Kaj in za koga

iPriročnik iPad je namenjen osnovnim uporabnikom. Tudi (če ne predvsem) tistim, ki iPada sploh še niso pocrkljali v rokah. Seveda bodo tudi naprednejši uporabniki izvedeli kakšen nov trik, toda ta knjiga, roko na srce, ni bila pisana z mislijo nanje. Kakršnokoli predhodno poznavanje računalništva načeloma ni potrebno, je pa zaželeno, sicer se bo skozi posamezne povedi potrebno prebiti večkrat. Prav tako znanje osnovne angleščine ne bo škodilo.

Ta vodnik po krajših uvodnih poglavjih zgoščeno razloži osnove rokovanja z iPadom (navigacija, povezovanje z internetom in osebnimi računalniki, iskanje, prenašanje, nameščanje in odnameščanje aplikacij, nastavitve in podobno). Razloži tudi osnovno uporabo prednaloženih aplikacij. Sledijo poglavja o pomembnejših preostalih aplikacijah in praktični namenski in manj namenski uporabi iPada. Na koncu najdete še seznam pogosto zastavljenih vprašanj, namenjen bolj kot ne tistim, ki se jim ne da brati cele knjige.

Ob pisanju te knjižice je bil aktualen prvi in predvsem drugi model iPada z nameščenim operacijskim sistemom iOS različic 4.3 in 5.0 beta, zato se vsi primeri in razlage nanašajo na drugi model in ti dve različici (razlike med njima so na licu mesta razložene) iOS-a. Ker isti operacijski sistem uporabljajo tudi iPhone, Apple TV in iPod touch, bo dobršen del vsebine zanimiv tudi za uporabnike le-teh. Posebej pa niso obravnavani, so le preveč specifični in je ponekod enostavno preveč razlik pri uporabi.
Nakupovalni voziček je prazen